Ydelser

UDTALELSER

Se hvad vores kunder siger om os

Tim has really impressed me. He is steady as a rock. He handles any situation with complete calmness and great professonalism. This guy will have you thinking that he is a seasoned programmer, video technician and/or -frontend designer – and he is still so young! Whenever we have a video- or photoshoot we rely on Tim to handle the technical aspects. His skills are many and he will be a great asset to any team.

Nikolaj Fremming
Nikolaj Fremming
Freelance Creative & Director

Jeg har brugt Tim på et par projekter og har kun meget postive ting at sige. Han har virkelig styr på det han laver, er rar at arbejde sammen med og leverer højere kvalitet end de fleste. Og begge gange har han oven i købet leveret før tiden. Jeg kan ikke anbefale ham varmt nok.

David Jacob Jensen
David Jacob Jensen
Entrepreneur, Digital Strategist & User Experience Architect

Jeg har gennem de seneste par år haft Tim fast tilknyttet som freelanceudvikler - og har det stadig. Tim lever altid til tiden - og samtidig af høj kvalitet. Jeg sætter stor pris på vores samarbejde, da der er en gensidig forståelse for hinandens processer, problemstillinger, ønsker og krav. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Tim til andre - han er en samarbejdspartner man trygt kan overlade sine projekter til.

Mia Erlund
Mia Erlund
CEO, Favola

Jeg har arbejdet sammen med Tim på et enkelt projekt - og det bliver forhåbentlig ikke det sidste. Tim har gennem hele processen udvist stor kompetence, kreativitet og punktlighed. Han har en unik evne til at "ramme rigitigt" første gang og så er han en rigtig behagelig fyr at køre et samarbejde med. De varmeste anbefalinger herfra.

Tobias Happel
Tobias Happel
Entrepreneur, Innovation & Experience design